Sanal Mağaza (Eticaret Sitesi) Bu fiyata kaçmaz

Bursa E-TicaretBursa E-Ticaret FirmalarıE-Ticaret Kampanyaları ve Bursa Web Tasarımfirmalarının gerçekleşen kampanyalardan bir tanesi olan “Devir E-Ticaret Devri” kampanyasında sizler için Bursa’da Nerede olarak çok önemli duyurumuz var. Bursa’yı destekleyen ve esnafı her zaman kalkındırmak amacıyla bir çok projeye imza atıyoruz. Teodrus ve Fikir Proje Ajans’ında Her Firmanın E-Ticaret sitesi olmalı yeni kampanyası Bursa’da Nerede’de kayıtlı olan firmalara kurulum dahili sadece 250 TL olacak.

Bursa E-Ticaret’leniyor.

Bursa E-Ticaret

Bursa firmaları günümüzde e-ticaret kavramından baya uzak kaldılar diyebiliriz ve bu şekilde aslında gerilemeleri, ticaret hacminin düşmesi de doğal olarak göz önüne gelmeye başladı. Aslında her firmanın “E-Ticaret Sitesi” sanal mağazası olmalı. Çünkü Bursa, tüketimi ne kadar çok olsa da, bir o kadardan fazlası üretim yapan şehirdir. Her alanda üretimiyle de gözler önünde bulunan şehrimiz bazen yeni dünyaya ayak uydurmada zorluk çekmektedir. Bunların sebeplerinden bir tanesi de, bilinçli üreticinin gerekli eğitimi almaması yada eğitimin verilmemesinden kaynaklı olduğu apaçık ortadadır. Bursa’da Nerede olarak firmalarımıza bir katkımız olması adına, firmalara Bursa E-Ticaret Kursları adında eğitimler veriyor, bilgilendiriyoruz.

Bursa E-Ticaret Firmaları

Bursa E-ticaret Firmaları

İnternet üzerinde yaptığımız araştırmalar arasında sizlere iyi bir hizmet verebilecek firmaları inceledik ve en uygun fiyattan en iyi hizmet sağlayacıların arasında Bursa’da Nerede’nin yazılım işlerini ve geliştirmelerini sağlayan Fikir Proje Ajans bu konu da kendimiz adına kefil olabileceğimiz ve güvenebileceğimiz tek firma diyebiliriz. 1 yılı aşkındır, bizlere her konuda en iyi desteği ve hizmeti sağlayan FPAjans yeni ETicaret Yazılımıyla da internet ortamında dün itibariyle baya ses getirmeye başladı diyebiliriz. Gerek ön arayüzü gerekse gelişmiş yönetim paneliyle başarılı Kurumsal ETicaret Yazılımı ortaya çıkardıklarını gördük ve görüşmeler sağladık. Bursa firmaları için E-Ticaret yazılımıyla ilgili neler yapabiliriz diye fikir alışverişlerinde bulunduk.

Bursa E-Ticaret Kampanyaları

Bursa E-Ticaret Kampanyaları - Bursa Web Tasarım

Bursa web tasarım konusunda başarılı işler yapan firmadan Bursa’da Nerede farkıyla E-Ticaret kampanyası oluşturmasını talep ettik. Onlarda Bursa için çabalarımızı destekleyerek başlattıkları E-Ticaret kampanyasında bizlere özel seçenekler sundular. Bursa’da Nerede kayıtlı kayıtsız, tüm Bursa firmalarına E-Ticaret V1 Yazılımını + Alan Adı + Hosting ile birlikte 250 TL gibi makul ücretle yapmakla beraber, E-Ticaret eğitimleri vereceklerini söylediler. Bu kampanyayı kaçırmamızı öneririz. Sizin en uygun E-Ticaret Paketleri ve E-Ticaret Fiyatları sağlayacak firmadır.

Elektronik Ticaret Sitesinin özelliklerine detaylarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz:  E-Ticaret

Detaylı iletişim ve telefon : 0850 305 12 85

 

Kaynak